Nastavljena tradicija duga petnaestak godina-družili se radnici „Plamena“ uz Praznik rada /FOTO/

Autor: DK

Više od 200 radnika požeške tvrtke „Plamen“, te njihovih gostiju okupilo se u Velikoj na proslavi Međunarodnog praznika rada koju je organizirala njihova sindikalna podružnica. Njen predsjednik Željko Obradović pozdravio je prisutne i čestitao im praznik ističući da je nastavljena tradicija ovakvog druženja duga više od 15 godina što je  jedinstven slučaj u ovom kraju.

-Želim da ova godina bude barem kao prethodna kako bi se na isti način nagradili za ostvarenu proizvodnju i poslovne rezultate – istakao je čestitajući Praznik rada predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević uz kojega je bio i prokurista tvrtke Vinko Matijević. Tu su bile još košarkašice kluba koji nosi ime tvrtke, kao i igrači malonogometne momčadi, a obje ekipe postižu zavidne sportske rezultate.

-Ovdje smo se uvijek okupljali i dostojanstveno slavili naš praznik, a razočaran sam što nije došlo još više radnika – kazao je pozdravljajući nazočne i čestitajući njihov dan predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda, te se zahvalio sponzorima „Plamen“, „Vupik plus“ i „Galić“ za potporu, kao i gostima na dolasku iz sindikalnih krugova Slavonskog Broda, Osijeka i Kutjeva. Dodao je da je Hrvatska zrela za prave reforme u koje treba krenuti umjesto kozmetičkih zahvata, te mladim ljudima osigurati dom, plaće i stabilnost na radnom mjestu. Pohvalio je vlasnike i upravu „Plamena“ koji su kroz prošlu godinu isplatili dvije plaće razlike, te izrazio nadu da će se tako nastaviti i ubuduće.

Tijekom cjelodnevnog druženja u prirodi pokraj Veličanke uz obilje dobre hrane i pića nastupio je tamburaški sastav „Srce bećarsko“ pod vodstvom Darka Rodića.

[FGAL id=255501]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »