Nastavljena tradicija druženja gradonačelnice Pleternice sa novinarima

PLETERNICA / POŽEGA – Desetogodišnja tradicija druženja novinara sa čelnicima grada Pleternice, o blagdanu sv. Franje Salškog  nije niti ove godine izostavljeno.

Spomendan svetog Franje Saleškog, biskupa i crkvenog naučitelja, slavi se 24.siječnja, Kao jedan jedan je od najpoznatijih učitelja duhovnog života i omiljeni duhovni pisac sv. Fanjo je svojim djelima dao velik doprinos katoličkoj duhovnosti. Posebnu pažnju u svom naučavanju posvetio je laičkom staležu, potičući sve ljude, bez obzira na zanimanje, na duhovni život i rast u svetosti.

Na zajedničkom druženju okupili su se novinari lokalnih medija koje je srdačno se pozdravila gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić s kojom je bio njen zamjenik Domagoj Katić i nekadašnji gradonačelnik Pleternice, danas aktualni saborski zastupnik, Franjo Lucić.

-Ovakvo je druženje započeo isto jedan Franjo i ovdje nazočan gospodin Franjo Lucić, saborski zastupnik, kojom prigodom i njega pozdravljam i drago mi je da je se odazvao ovom pozivu. On je taj koji je započeo ovaj lijepi običaj okupljanja Vas kao novinara o blagdanu sv. Franje Saleškog – istaknula je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i nastavila riječima zahvale svim novinarima na izuzetnoj suradnji u prethodne dvije godine njenog mandata.

-Vjerujem da ste u svakoj prilici od mene kao gradonačelnice, od naše lokalne samouprave i djelatnika dobili sve informacije koju ste tražili i koje su vas interesirale. S druge me strane raduje činjenica da ste vi oni koji tražite vijesti a da nije nužno da mi trebamo sazivati tiskovne konferencije i objavljivati događaje i neke projekte koji se tiči grada Pleternice – rekla je gradonačelnica Jozić.

Grad Pleternica istim tempom i entuzijazmom nastavlja sa radom u narednom periodu na svom projektima a posebice na onima za koje se mogu osigurati sredstva izvan proračuna grada u čemu se i iz dosadašnjih primjera mogu vidjeti brojni uspjesi.

0 Comment

Send a Comment