Nastavlja se s postavljanjem LED rasvjete na području općine Jakšić – investicija vrijedna više od 600 tisuća kuna /FOTO/

Autor: DK

U Općini Jakšić nastavljaju se radovi na izgradnji nove LED javne rasvjete. Trenutno se izvode radovi u naselju Jakšić u svim sporednim ulicama gdje će biti postavljeno 198 LED lampi. Završetkom tih radova, u narednih 10-ak dana cjelokupno naselje Jakšić će biti osvjetljeno LED rasvjetom.

Naredne 2021. godine općinski načelnik Ivica Kovačević najavljuje postavljanje LED rasvjete u naseljima Bertelovci i Radnovac.

-Kao što znate u 2019. godini odrađeno je postavljanje LED rasvjete na području općine Jakšić i to u ulicama općinskog središta uz državnu cestu – Osječka ulica i županijsku cestu, Kolodvorska i Ulica Stjepana Radića. Vrijednosti tih radova je bila nešto više od 550 tisuća kuna. Prve LED lampe smo postavili u naselju Eminovci što je također poznato godinu dvije prije – ističe načelnik Kovačević dodajući kako je vrijednost ovogodišnje investicije nešto više od 600 tisuća kuna.

-Završetak postavljanja LED lampi trebao bi biti do kraja srpnja. Radove izvodi obrt Elektro team iz Vidovaca, vlasnika Tomislava Čabraje, koji se dokazao kao pouzdan izvođač radova – zaključuje načelnik Kovačević.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »