Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Nastavlja se intenzivnija potraga za Josipom Zlomislićem (21), u pomoć došli i orahovački HGSS-ovci

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Nastavlja se intenzivnija potraga za Josipom Zlomislićem (21), u pomoć došli i orahovački HGSS-ovci Požega.eu | Nastavlja se intenzivnija potraga za Josipom Zlomislićem (21), u pomoć došli i orahovački HGSS-ovci

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



POŽEŠKI BRĐANI – Kako doznajemo jutros se nastavlja intenzivnija potraga, s većim brojem ljudstva i potražnih pasa za 21-godišnjakom koji se u utorak iz obiteljske kuće udaljio u nepoznatom pravcu.

Sinoćnja i noćašnja potraga HGSS-a i policije nije urodila pronalaskom nestalog mladića iz kojeg razloga u pomoć dolaze članovi HGSS-a iz drugih mjesta, a očekuje se da će u potrazi biti uključen i veći broj interventnih policajaca.

Podsjetimo, na području Požeških Brđana u pokrentuta je sinoć potražna akcija policije i članova HGSS-a, stanice Požega. Traga se za za 21-godišnjim mladićem koji se iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu udaljio još u utorak u kasnijim poslijepodnevnim satima. Njegov je nestanak prijavila obitelj.

Nestali mladić navodno se porječkao s djevojkom, a kažu da je i inače bio dosta labilne naravi. No, kud je i zašto otišao u ovom trenutku zna jedino on. Oni koji ga poznaju vjeruju da će se ipak sve dobro završiti jer je često boravio u šumi praveći drva iako prema neke informacije govore da je mladić spreman i na suicid.

Uz policiju u akciju je do sada bilo uključeno šest članova požeškog HGSS-a s potražnim psom. Akcija je bila otežana već samim time što je noć, no nastavlja se sve dok se ne pronađe nestali mladić.



 



/Foto: Facebook HGSS Požega/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.