Nasilnicima iz Platinuuma jednomjesečni pritvor: Dovršetak istrage čekat će iza rešetaka požeškog zatvora

Autor: D.K.

POŽEGA / SLAVONSKI BROD – Trojici osumnjičenika koje požeško Općinsko državno odvjetništvo tereti za napad i teško ozljeđivanje zaštitara u Disco clubu Platinum, sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević, odredio je, kako doznajemo, jednomjesečni pritvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke. Osumnjičeni su prevezeni u požeški Istražni zatvor gdje će prema svemu sudeći čekati dovršetak istrage.

Mirko Svirčević, sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu

– Izvješćujemo Vas da je prema osumnjičenicima za teško ozljeđivanje zaštitara u Disco baru Platinum provedena dokazna radnja prvog ispitivanja i stavljen prijedlog za određivanje istražnog zatvora sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu – navodi se u odgovoru požeškog Općinskog državnog odvjetništva kojeg smo dobili na naš upit.

Podsjetimo, u četvrtak su trojica nasilnika u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta trojica muškaraca napali drugu dvojicu starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen. Policijski službenici su uhitili trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske dobili smo informaciju na naš upit kako je jedan od osumnjičenih u prosincu 2016. godine u mjestu Kaptol, u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir i protiv njega je podnesen optužni prijedlog.

 

Više iz kategorije