Naše trobojnice uz blagdan Uskrsa krase četiri sela bučkog kraja

Autor: Jelenko Topić

-Nakon pojave pandemije koronavirusa došla je izolacija, karantena , a među ljude je ušla panika i strah pa smo ipak odlučili postaviti hrvatske stijegove kroz naša četiri naselja – kaže nam Branko Polić, predsjednik Udruge za sport i rekreaciju „Tomo Perić“ iz Buka čiji su članovi uz ovaj najveći kršćanski blagdan na taj način ukrasili ulice Resnika, Svilne, Buka i Kalinića.

Zastave su ponajprije postavili u znak poštivanja prema svim poginulim ,nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima.

-Isto tako zastave se vijore jer je to naš brend” u cijeloj RH i sve to rade volonteri- nastavlja B. Polić dodajući da su sa ovim podizanjem došli ukupno kroz ovih desetak godina na čak 22.404  postavljanja simbola naše države.

Uskrs je katolički i kršćanski blagdan kada je razapeti Isus uskrsnuo i otkupio svojom smrću nas.

-U toj vjeri, a poglavito u ova turobna vremena zastave smo postavili za cijeli svijet u molitvi i vjeri da će dobro pobijediti, a neka one budu podstrek i podrška našem narodu kako bi lakše podnijeli teret sadašnjih teškoća u svijetu – zaključio je Branko Polić.

Bilo kako bilo svim ljudima koji slave blagdan uskrsnuća Udruga zaželjela je Sretan Uskrs

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88