Napreduju radovi na uređenju i adaptaciji starog Vatrogasnog doma u Jakšiću: Tvrtka L projekt d.o.o. iz Rajsavca na visini zadatka /FOTO/

Autor: D.K.

Radovi na uređenju i adaptaciji starog Vatrogasnog doma u Jakšiću izvode se planiranom dinamikom. Dokaz je to ozbiljnosti tvrtke koja je izabrana za izvođača – L projekt d.o.o. iz Rajsavca. Izvođenje radova je u poodmakloj fazi u sklopu kojih će se izvršiti obnova drvenog poda u dvorani na katu, komplet obnova elektro instalacija i ugradnja unutarnje LED rasvjete, a skida se i derutna lamperija sa zidova i stepeništa, te se saniraju zidovi, stepenište i stepenice.

-Više sam nego zadovoljan kako samom dinamikom izvođenja radova tako i kvalitetom. Uvjeren sam da će još zadovoljniji biti članovi Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Slavonija i Matice slovačke Kukučin Kuntarić koji će prostorije u starom Vatrogasnom domu i koristiti. Projektom je predviđeno i uređenje male dvorane u prizemlju i skladišta. Biti će postavljen i novi epoksi pod u prizemlju – ističe novi/stari načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević dodajući kako će se postaviti i novi klima uređaji za hlađenje i grijanje te da je ukupna vrijednost investicije planirana gotovo pola milijuna kuna.

U konačnici obnovljena zgrada starog Vatrogasnog doma uz matičnu Osnovnu školu svojom će ljepotom krasiti uže općinsko središte Jakšića uz druge objekte koji su već obnovljeni ili su u planu za obnovu.  

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88