Napokon do reciklažnog dvorišta u Požegi asfaltiranim „drumom“

Autor: DK

Više građani neće morati ići neasfaltiranim „drumom“ do požekog reciklažnog dvorišta i drugih tvrtki koje su tamo smještene. Radovi na izgradnji i asfaltiranju nekoliko stotina metara kolnika u odvojku požeške Industrijske ulice u završnoj su fazi.

Neriješeni vlasnički odnosi, a možda i drugi nama (ne)znani razlozi nisu doveli do uređenja te ulice gotovo tri godine unatoč obećanjima još od lipnja 2019. godine, pa i prije, kada je aktualni gradonačelnik Požege Darko Puljašić rekao da će „uskoro“ biti asfaltiran prilazni put do reciklažnog dvorišta.

blank

Uslijedilo je još jedno obećanje za nekoliko mjeseci od zadnje izjave požeškog gradonačelnika kako će do kraja 2019. godine biti  izgrađena i asfaltirana prilazna cesta do Reciklažnog dvorišta i novog poslovnog kruga tvrtke Komunalac Požega d.o.o.

Do toga nije došlo, rokovi izgradnje su bili pomjereni na 2020. godinu, a u konačnici sve će biti odrađeno u 2021. godini. Bolje ikad neko nikad!

Uvjereni smo kako su obećanja bila u dobroj vjeri te da nije išlo sve kako je planirano. Nailazilo se na brojne administrativne barijere koje su otklonjene, a dugo očekivani radovi na uređenju i asfaltiranju pri kraju.  

blank

Foto: D.K.

Komentiraj: