Nakon osam godina judo se vratio u Čaglin

Autor: D.K.

ČAGLIN – Judo klub „Kutjevo“ nastavljajući sa sjajnim radom i velikim interesom za taj sport napravio je judo sekciju u Čaglinu. Podsjetimo da je judo u Čaglinu postojao prije 8 godina kada je trener bio Hrvoje Prevolšek, današnji trener juda kluba „Kutjevo“ u Kutjevu. Sekcija juda u Čaglinu broji oko 50 judaša u dobi od 5-18 godina koju će trenirati Robert Garc.

Robert Garc, trener juda u Čaglinu

-Zadovoljan sam brojem upisane djece na judo budući da smo mala sredina. Osobno se zahvaljujem ravnateljici i pedagogici osnovne škole u Čaglinu, te načelniku općine Čaglin Daliboru Bardaču koji su mi puno pomogli da judo ponovno zaživi u Čaglinu. Nadamo se i dalje uspješnom radu judo kluba „ Kutjevo“ i novoj sekciji u Čaglinu, isto tako i suradnji sa školom i općinom Čaglin- istakao je trener sekcije juda u Čaglinu Robert Garc.

Dalibor Bardač, načelnik općine Čaglin

Što se tiče općine Čaglin, kako nam je rekao načelnik Dalibor Bardač, uvijek će se podržavati i financijski pratiti, u proračunskim mogućnostima, svi takvi i slični sportovi posebice za koji iskaže zainteresiranost veći broj djece.

-Svi oni koji se odluče biti nosioci bilo kojih projekata, koji su za dobrobit općine Čaglin, bilo da se radi o kulturnim ili sportskim sadržajima imati će makismalnu podršku lokalne samouprave. Pozdravljam inicijativu i ponovni povratak judo sporta u Čaglin. Pomagati ćemo koliko god budemo mogli na sve načine što je u konačnici u interesu svih nas koji živimo na ovom području – kratko je prokomentirao povratak judo sporta u Čaglin načelnik općine Dalibor Bardač.

Foto: Robert Garc

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot