Najsuvremenija kuhinjska oprema za gastronomiju i ugostiteljstvo 21. stoljeća

Autor: D.K.

Top chefovi u Hrvatskoj, Zlatko Škara i Ivan Milas, predstavili su u prezentacijskom salonu tvrtke Jelušić d.o.o. najsuvremeniju kuhinjsku opremu za pripremanje hrane, njemačkog proizvođača MKN-a. Osim ovoga svjetski poznatog proizvođača u salonu se može vidjeti i ostala najsuvremenija tehnologija za gastronomiju i ugostiteljstvo. Zainteresiranima se, po dogovoru, demonstrira i praktičan rad na uređajima. Tako je novouređeni salon, postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica.

Ovoga puta predstavljena je jednostavna i brza priprema jela u parno konvekcijskoj pećnici i novoj generaciji nagibne pečenjare. Riječ je o profesionalnim uređajima koji spajaju njih više u jednom. Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Za pripremu jela u navedenim uređajima dovoljna je jedna osoba. Naime, uređaji se mogu programirati za izradu više stotina jela. Međutim, svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. I na kraju, to je jedina nagibna pečenjara na svijetu, koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata (2min), što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji.

Kod tako pripremljene hrane smanjuje se gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna te je smanjen gubitak kala. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica.

Jelušić d.o.o. je tvrtka specijaliziranu za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te profesionalne ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je 12 mjeseci.

Servis opreme, kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od 7 godina. Također, nude servis i rezervne dijelove za svu opremu iz svog djelokruga rada.

Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju u obukama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta.

Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do 60 mjeseci.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88