Najgizdavija šokica je Matea Lakušić iz KUD-a “Lovor” iz Trnjana, prva pratilja je Eva Sakoman iz KUD-a “Šijaci” iz Biškupaca, a druga Barbara Mihić iz KUD-a “Vesela Šokadija iz Gundinaca /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Izboru najgizdavije šokice na festivalskoj pozornici, na središnjem Trgu sv. Trojstva, u sklopu 50. požeškog festivala – Aurea festa 2019. prethodio je nastup Požeških mažoretkinja i folklornih skupina.

Među folklornim skupinama nastupili su i predstavili se KUD Požeška dolina iz Požege,  Gradski KUD Požega, Zavičajni KUD Rama iz Pleternice, KUD Bektež, KUD Orljavica iz Kuzmice, Češka beseda iz Bjeliševca, KUD Šijaci iz Biškupaca, HKUD Slavonija iz Jakšića, te Matica Slovačka Kukučin Kuntarić iz Jakšića.

U nastavku programa za najgizdaviju Šokicu natjecale su se i Ivana Balen iz GKUD-a Požega iz Požege, Sunčica Kaurić iz Brodske Varoši, Martina Živikić iz KUD-a „Šokadija“ Stari Mikanovci, Katarina Brnčić iz KUD-a „Orljavica“ iz Kuzmice, Nikolina Makovičić iz KUU „Marijan Lanasović“ iz Orubice te Jasminka Mihalj iz KUD-a „Ivan Filipović“ iz Velike Kopanice.

Titulu najgizdavije Šokice Aurea festa Požega 2019 ove je godine ponijela je Matea Lakušić iz KUD-a “Lovor” iz Trnjana, prva pratilja je Eva Sakoman iz KUD-a “Šijaci” iz Biškupaca, a druga pratilja je Barbara Mihić iz KUD-a “Vesela Šokadija iz Gundinaca.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: