Najbolji uređeni štandovi su OPG Jozipović iz Donje Obriježi, zatim KUD Bektež i Aronija Štivić iz Biškupaca

Autor: Jelenko Topić

Poljoprivredna televizija Požega okupila je na svom tradicionalnom 5. Agro touru Slavonija poljoprivredne proizvođače s šireg područja regije kako bi im omogućili širenje tržišta te se predstavili građanima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Odlukom stručnog povjerenstva sastavljenog od požeških novinara nagrađena su tri najbolje uređena štanda, a to su po uređenosti prvi OPG Jozipović vlasnika Franje Jozipovića iz Donje Obriježi kraj Pakraca, Kulturno-umjetničko društvo Bektež i Aronija Štivić u vlasnika Stjepana Štivića iz Biškupaca.  

U glazbenom dijelu programa nastupili su KUD Bektež, Gradsko KUD Požega, ženska pjevačka skupina Šokice iz brodskog kraja i mladi požeški tamburaši Paori.

I izvan službenog programa pjesmom su se podičili veseli Bektežani. Mješovita pjevačka skupina njihovog kulturno-umjetničkog društva prije otvaranja, a i tijekom trajanja Agro toura pjevala je samoinicijativno uz svoj štand smješten tik ispred sajamske pozornice. To je plijenilo pozornost posjetitelja koji su uživali u njihovom pjevanju i prihvatili ga sa odobravanjem.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek