Najbolji strijelci “Srnjaka”, te dvije kutjevačke ekipe

Autor: Jelenko Topić

blankKUTJEVO – Po četvrti puta Lovačko društvo „Slavonac“ iz Kutjeva organiziralo je na svom strelištu pokraj  sela Mitrovac natjecanje lovaca u streljaštvu disciplina trap pod nazivom „Kup Kutjeva“, a u čast Male Gospe, zaštitnice njihovog mjesta i Dana grada Kutjeva. Natjecanje je nakon pozdravnih riječi dogradonačelnika Kutjeva Ivice Malnara i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića otvorio predsjednik “Slavonca“ Branko Mihalj, a okupilo je 15 ekipa iz lovačkih društava s područja četiri slavonske županije.

Ekipni pobjednik je prva ekipa LD „Srnjaka“ iz Rastovca pokraj Orahovice sa 38 bodova, dok su drugo i treće mjesto zauzele dvije ekipe domaćina „Slavonca“ sa 35, odnosno 32 boda.

Kod pojedinaca pobijedio je Mario Arnold(„Srnjak“ Rastovac), drugi je Marijan Valentić(„Strijela“ Bektež), a treći Ivica Pospišil(„Slavonac“ Kutjevo).

U fair play sve tri prva mjesta osvojili su lovci „Srnjaka“ iz Rastovca i to Damir Kašuba, Mario Arnold i Ivica Pleša. Čestitke najboljima su uputili i nagrade uručili gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir i predsjednik „Slavonca“ Branko Mihalj, a potporu organizaciji ovog tradicionalnog i zanimljivog natjecanja dali su vinarije Mihalj, Krauthaker i Ceco, zatim stolarija Ašenbrener iz Kutjeva, pekara Kajzlogaj, Metalijatrans, grad Kutjevo i Požeško-slavonska županija.

no images were found

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića