Najbolji sladoled i kolači slastičarnice Aroma na novoj lokaciji: Otvorenje uskoro na središnjem požeškom Trgu sv. Trojstva /FOTO/

Autor: DK

Poznata slastičarnica Aroma uskoro će otvoriti svoja vrata na još jednoj lokaciji u Požegi, na središnjem Trgu sv. Trojstva, u samom centru grada, gdje će u ponudi između ostalog biti najbolji sladoled, kolači i prirodni napitci, napravljeni po samo njima poznatoj recepturi, kojima malo tko može odoljeti.

Obitelj Aliti koja je vlasnik slastičarnice Aroma koja bilježi dugu tradiciju u Zlatnoj dolini još od 1923. godine, osjetila je potrebu za širenjem svog poslovanja. Dakako da je razlog širenje poslovanja i povećanje Muharemove obitelji jer su i njegovi sinovi, Bekim, Zurap i Amir također zasnovali svoje obitelji.

Prvi iskorak u širenju s postojeće poznate lokacije u požeškoj Ulici Stjepana Radića učinili su prema Slavonskom Brodu gdje su na tamošnjem Korzu 2016. godine otvorili slastičarnicu koja vrlo uspješno posluje i postaje sve prepoznatljivija.

Uvjereni smo da se obitelj Aliti mogla širiti i u druge gradove, posebice one na Jadranu, ali oni su ipak odlučili ostati u svom gradu u kojem već uhodani posao prenose s koljena na koljeno, što će ostati i u budućnosti.

Otvorenje reprezentativnog prostora uređenog po mjeri svakog gosta u samom centru Požege, na Trgu sv. Trojstva očekuje se svaki dan. Lokal se prostire na nešto više od 100 metara kvadratnih uz dodatno korištenje vanjske terase u ljetnom vremenu. U novoj slastičarnici svaki će sladokusac moći pronaći nešto za sebe, a ugodno osoblje bit će na usluzi kao i u drugim slastičarnicama Arome. Uspjeli smo ovih dana foto objektivom zabilježiti ugođaj u samom prostoru gdje su nam mlade Alitijeve snage rekle kako će i na toj lokaciji biti svima dobro poznata kvaliteta njihovih proizvoda kao što je i u drugom njihovim objektima.

Uz ovu najavu otvorenja nove slastičarnice Aroma nama ništa drugo ne preostaje već obvezati se da ćemo zabilježiti i otvorenje te prenijeti one prve utiske gostiju i građana Požege.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije