Najbolji fiš majstori Matej Peradinović i Zvonko Barić iz Valpova te Tomislav Hip iz Srednjeg Sela

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Prema ocjeni povjerenstva jučer je na prvoj jakšičkoj fišijadi s najviše bodova ocijenjen fiš paprikaš Mateja Peradinovića koji je na natjecanje došao iz Valpova kao i njegov kolega Zvonko Barić koji je osvojio drugo mjesto dok je treće mjesto pripalo Tomislavu Hipu iz Srednjeg Sela.

Podsjetimo, u sklopu trodnevne manifestacije “Pjesmom u jesen”  HKUD “Slavonija” Jakšić i Šprtsko ribolovno društvo “Slavonac” iz Jakšića organizirali su ovu gastro manifestaciju koja je izazvala veliku pozorno kako kod njih 20 natjecatelja koji su došli pokazati svoja kulinarska umijeća tako i brojnih gostiju koji su došli iz gotovo svih krajeva Požeške kotline.

Uz izvrnu gastro priredbu koju je svesrdno potpomogla općina Jakšić, Požeško-slavonska županije, nekoliko tvrtki, OPG-ova, obrta i pojedinaca organizatori su se pobrinuli i za zabavni program na kojem je nastupio tamburaški sastav Srce bećarsko, a nije manjkalo niti ribljih specijaliteta koji su se našli na ponudi.

Priznanja i poklone prvoplasiranima uručili su jakšički općinski načelnik Ivica Kovačević, njegov zamjenik Mile Barišić te predsjednici HKUD-a “Slavonija” i Šprtsko ribolovnog društva “Slavonac” Dario Pažin i Mario Pus.

Danas se nastavlja sa manifestacijom “Pismom u jesen” nastupom 11 kulturno-umjetničkih društava iz različitih dijelova Hrvatske. Program počinje u 15 sati mimohodom ispred općinske vijećnice nakon čega će od 16 sati pjesme i plesove svoga kraja KUD-ovi predstaviti na pozornici na školskom igralištu.

U sutrašnjem programu nastupiti će dječji KUD-ovi, njih 11, a program će se kao i prethodna dva dana održati od 16 sati na školskom igralištu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot