Najbolji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva vlasnik Zlatnog luga Požežanin Thomas Heinz Pandžić

Autor: DK

Vlasnik Zlatnog luga Thomas Heinz Pandžić primio je priznanje Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore i time proglašen najboljim domaćinom turističkog seljačkog gospodarstva. To je prvi dio nagrada – dodijeljenih priznanja Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Thomas Heinz Pandžić priznanje je primio iz ruku ministra turizma Garia Capellia koje je bilo upriličeno u Vinkovcima.

Imanje Zlatni lug, koje je ostvarenje dugogodišnjeg sna obitelji Thomasa Heinza Pandžića sve je više prepoznatljivije po dobroj gastronomiji i kompletnoj ugostiteljskoj ponudi. Na imanju su gotovo svakodnevno organizirana različita događanja, skupovi, svadbe i druge obiteljske svečanosti.

U sve su to, uz ljubav prema seljačkom domaćinstvu, uložena su znatna vlastita financijska sredstva. Sve je to netko prepoznao i taj trud i zalaganje nagradio.

Vlasnik imanja, Thomas Heinz Pandžić je 2008. godine odlučio krenuti u realizaciju svoje vizije te je počeo malo po malo kupovati zemljišta kako bi oformio veću cjelinu na kojoj se danas nalazi imanje.

Godinama je imanje opremano raznim sadržajima poput Ribarske kuće, roštilj parka, a uređeni su poligoni za streličarstvo, staza za biciklizam, ribnjak te jezero za kupanje.

Danas kompleks Zlatni Lug predstavlja vodeće turističko seosko gospodarstvo u ovom dijelu Slavonije. Svi posjetitelji i gosti kada dođu na imanje odmore dušu i tijelo uz bogatu gastronomsku ponudu i druge sadržaje.

Foto: T.H.P.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »