Najbolja ekipa iz Krapinske županije, pojedinac Splićanin, svi pohvalili dobru organizaciju

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Nakon dvodnevnih natjecanja na strelištu po olimpijskim pravilima u Bzenici pokraj Pleternice završeno je 20. Državno natjecanje lovaca u gađanju letećih meta disciplina trap i parkur. Po prvi puta, po uzoru na europske zemlje, natjecanje je organizirano u ovim disciplinama i po novom Pravilniku o lovnom streljaštvu što su natjecatelji dobro prihvatili i pokazali vrhunska umijeća.

-Organizacija je bila na visokoj razini, a pokazali su se kao i uvijek slavonska ljudskost i toplina – komentirao je natjecanje Vinko Pavlić, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i predsjednik Povjerenstva za streljaštvo. Požežani, zapravo Lovački savez Požeško-slavonske županije bio je po treći puta domaćin ovakvog  natjecanja sa više od 200 sudionika iz svih županija i grada Zagreba, a prije dvije godine proglašeni su najboljim organizatorima u našoj zemlji.

U ekipnom plasmanu prva je Krapinsko zagorska županija sa 219 bodova, druga Varaždinska sa 211, treća Istarska(209), četvrta Splitsko-dalmatinska županija itd.

Među pojedincima prvak je Stjepan Cvitković(Splitsko-dalmatinska županija), drugi je Martin Čopor (Krapinsko-zagorska), treći Eni Jugovac(Istarska), četvrti Božidar Galunić(Krapinsko-zagorska), peti Damir Mehek(Koprivničko-križevačka) i šesti Zvonimir Jakuš(Krapinsko zagorska županija). Njih šest čine nacionalnu reprezentaciju RH za predstojeći susret protiv Slovenije.

Pehare i druge nagrade uručili su dopredsjednici Hrvatskog lovačkog saveza Vinko Pavlić i Zdravko Vujnović. Pobjednik revijalnog dijela natjecanja na kojem je nastupila i udruga „Sava“ iz Orašja(BiH) je ekipa Hrvatskih šuma.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »