Nagrade najboljim srednjoškolcima na natječaju “Kreativni i neovisni”

Autor: D.K.

DSC_0187 (Small)POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Mato Matijević u nazočnosti pročelnice Županijskog odjela za društvene djelatnosti dr.sc. Vesne Vlašić uručio je nagrade učenicima srednjih škola koji su na natječaju “Kreativni i neovisni” ostvarili najbolje rezultate. 

Županijsko povjerenstvo, u sastavu dr.sc. Vesna Vlašić, Dejvid Zombori, mag.psih. te Danijela Starčević, dipl.iur., izvršilo je odabir najboljih radova u kategoriji najbolji individualni-pojedinačni uradak, te najbolji grupni uradak.

Za najbolji grupni uradak u kategoriji fotografije proglašena je Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi za rad fotografija, naslova“Vrtlog“ koji su izradile Žana Bartošak, Ema Hiršman 1.000,00 kuna dobiva škola a po 200,00 kuna dobiva svaka učenica.

Za rad fotografija, naslova  „Stop“ nagradu je dobila Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi, koju su izradile Elizabeta Vuković, Ema Thur. 750,00 kuna dobiva škola a po 200,00 kuna dobiva svaka

Nagrada u kategoriji plakat pripala je Ekonomskoj školi Požega, rad plakat, koji su izradili Antonija Čirko, Viktorija Matijević, Laura Vuić, Bernardica Šarić, Nikolina Tutić i Ivona Teodorčević . Škola dobiva 1.000 kuna a po 200 kuna se isplaćuje svakom učeniku.

Nagrada za Individualni uradak u kategoriji fotografije pripala je Ingrid Grgurić, učenici 3.b. razreda Katoličke gimnazije s pravom javnosti u Požegi, naslova: „Uvijek postoji izlaz-reci ne!“. Učenica je nagrađena sa 500 kuna. Učenica  Lorena Mandić, učenica 3.a razreda Katoličke gimnazije fotografija naslova: „Uhvati život“ nagrađena je sa 450 kuna.

Individualni uradak u kategoriji plakat kao najbolji je proglašen je rad učenice Ivane Terman, učenice 3.b razreda Ekonomske škole Požega, koja je nagrađena sa 500 kuna dok je učenica 3. b razreda Katoličke gimnazije Ema Hiršman u kategoriji plakat, naslova: „Ovisnost-smrt!“ nagrađena sa 450 kuna. Za rad plakata pod naslovom „Recite ne drogama“ sa 400 kuna nagrađena je učenica 3 razreda Srednje škole Pakrac Ana Ljevar.

U kategoriji jednominutnog filma pod naslovom „Da se mogu ko nekad vratit na početak…“ nagradu je dobila Petra Knajs, učenica III. h razreda Ekonomske škole Požega, i nagrađena je sa 500 kuna.

Učenicima koji su na natječaju sudjelovali bilo individualnim radovima ili u izradi grupnog rada, uručena su priznanja za sudjelovanje, i to: Antoniju Krajtneru i Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega, Matei Ereiz, Pauli Colosetti, Eleni Ančić, te Antei Komljenović i njihovoj matučnoj Srednjoj školi Pakrac, Bernardi Glasnović iz Ekonomske škole Požega i Ivani Džalto, Romanu Brekalo, te Dramskoj družini iz Katoličke gimnazije Požega.

Mentorima učenika Marijani Ćorluka iz Katoličke gimnazije Požega, Višnji Menđel-Troha, Martina Budimir i Vesni Bajt iz Ekonomske Škole Požega te Vesni Ančić iz Srednje škole Pakrac župan Tomašević je uručio knjigu Tihomira Dujmovića „Tko mi zabranjuje kolumne“.

no images were found

 

Više iz kategorije