Nagrade najboljim srednjoškolcima na natječaju “Kreativni i neovisni”

DSC_0187 (Small)POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Mato Matijević u nazočnosti pročelnice Županijskog odjela za društvene djelatnosti dr.sc. Vesne Vlašić uručio je nagrade učenicima srednjih škola koji su na natječaju “Kreativni i neovisni” ostvarili najbolje rezultate. 

Županijsko povjerenstvo, u sastavu dr.sc. Vesna Vlašić, Dejvid Zombori, mag.psih. te Danijela Starčević, dipl.iur., izvršilo je odabir najboljih radova u kategoriji najbolji individualni-pojedinačni uradak, te najbolji grupni uradak.

Za najbolji grupni uradak u kategoriji fotografije proglašena je Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi za rad fotografija, naslova“Vrtlog“ koji su izradile Žana Bartošak, Ema Hiršman 1.000,00 kuna dobiva škola a po 200,00 kuna dobiva svaka učenica.

Za rad fotografija, naslova  „Stop“ nagradu je dobila Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi, koju su izradile Elizabeta Vuković, Ema Thur. 750,00 kuna dobiva škola a po 200,00 kuna dobiva svaka

Nagrada u kategoriji plakat pripala je Ekonomskoj školi Požega, rad plakat, koji su izradili Antonija Čirko, Viktorija Matijević, Laura Vuić, Bernardica Šarić, Nikolina Tutić i Ivona Teodorčević . Škola dobiva 1.000 kuna a po 200 kuna se isplaćuje svakom učeniku.

Nagrada za Individualni uradak u kategoriji fotografije pripala je Ingrid Grgurić, učenici 3.b. razreda Katoličke gimnazije s pravom javnosti u Požegi, naslova: „Uvijek postoji izlaz-reci ne!“. Učenica je nagrađena sa 500 kuna. Učenica  Lorena Mandić, učenica 3.a razreda Katoličke gimnazije fotografija naslova: „Uhvati život“ nagrađena je sa 450 kuna.

Individualni uradak u kategoriji plakat kao najbolji je proglašen je rad učenice Ivane Terman, učenice 3.b razreda Ekonomske škole Požega, koja je nagrađena sa 500 kuna dok je učenica 3. b razreda Katoličke gimnazije Ema Hiršman u kategoriji plakat, naslova: „Ovisnost-smrt!“ nagrađena sa 450 kuna. Za rad plakata pod naslovom „Recite ne drogama“ sa 400 kuna nagrađena je učenica 3 razreda Srednje škole Pakrac Ana Ljevar.

U kategoriji jednominutnog filma pod naslovom „Da se mogu ko nekad vratit na početak…“ nagradu je dobila Petra Knajs, učenica III. h razreda Ekonomske škole Požega, i nagrađena je sa 500 kuna.

Učenicima koji su na natječaju sudjelovali bilo individualnim radovima ili u izradi grupnog rada, uručena su priznanja za sudjelovanje, i to: Antoniju Krajtneru i Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega, Matei Ereiz, Pauli Colosetti, Eleni Ančić, te Antei Komljenović i njihovoj matučnoj Srednjoj školi Pakrac, Bernardi Glasnović iz Ekonomske škole Požega i Ivani Džalto, Romanu Brekalo, te Dramskoj družini iz Katoličke gimnazije Požega.

Mentorima učenika Marijani Ćorluka iz Katoličke gimnazije Požega, Višnji Menđel-Troha, Martina Budimir i Vesni Bajt iz Ekonomske Škole Požega te Vesni Ančić iz Srednje škole Pakrac župan Tomašević je uručio knjigu Tihomira Dujmovića „Tko mi zabranjuje kolumne“.

no images were found

 

0 Comment

Send a Comment