Načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić od najboljih pohvalio najbolje policijske službenike povodom “Dana policije” /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Na svečanosti u Policijskoj upravi Požeško-slavonskoj u prigodi obilježavanja “Dana policije” načelnik Željko Grgić iznio je sigurnosne podatke i istakao uspjehe policije u borbi protiv kriminala te naglasio kako je ova policijska uprava jedna od najsigurnijih u Hrvatskoj čemu kao zasluge pripsuje novoizabranim rukovoditeljima ustrojstvenih jedinica uz uvjerenje da će to stanje zadržati i napraviti još sigurnijim Požeško-slavonsku županiju.

-Grad Požega je 3. najsigurniji grad u Hrvatskoj, a priznanje o tome primio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić za 2018. godinu. Povjerenje građana koje imaju u policiju neće smanjiti te će na tom putu policija i dalje inzistirati na sigurnosti svih građana. Radi se i radit će se i na poboljšanju uvjeta rada policijskih službenika, trenutno kroz dva projekta, uređenja PP Požega zajedno s gradom Požega u iznosu 300 tisuća kuna te uređenje i povećanje energetske učinkovitosti zgrade PU u iznosu od 6 milijuna kuna – istakao je načelnik Grgić u svom obraćanju nazočnim gostima i uzvanicima.

Uz predstavnike sudbene i crkvene vlasti te bivše rukovoditelje i čelnike Policijske uprave, vojske, vatrogasaca, gospodarstvenika i brojne policijske službenike te roditelja poginulih i preminulih policajaca na svečanosti obilježavanja Dana policije bili su, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Požege Darko Puljašić, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege i ravnatelj požeške bolnice prof.dr.sc. Željko Glavić, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, predsjednik Gradskog vijeća Pakrac Miroslav Ivančić, načelnici općina Kaptol. Velika i Jakšić, Mile Pavičić, Vlado Boban i Ivica Kovačević te brojni drugi.

Dan policije svim službenicima čestitali su požeški gradonačelnik Darko Puljašić i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji su istakli časnu dužnost i zadaću svakog policajca.

Povodom 29. rujna Dana policije načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić, za profesionalno, odgovorno i stručno postupanje u izvršenju zadaća iz djelokruga Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske pohvalio je sljedeće djelatnike:

Iz Odsjeka za javni red i nezakonite migracije, policijskog službenika za nezakonite migracije i analizu rizika, višeg policijskog inspektora Krešimira Mesića, Odsjeka za obradu kriminaliteta, vođu grupe za gospodarski kriminalitet, glavnog policijskog inspektora Ivicu Ćavara, policijskog službenika za maloljetničku delinkvenciju, policijskog inspektora Josipa Komljenovića, Odjela materijalno-financijskih poslova, djelatnika na tekućem održavanju Stanka Soldu, Odjela za tehniku, policijskog tehničara Darka Aleksića, voditelja smjene Operativno-komunikacijskog centra, višeg policijskog narednika Tomislava Pamuklića, pomoćnika zapovjednika Interventne jedinice policije, višeg policijskog inspektora Zorana Klapšića, policijskog službenika dežurstva Interventne jedinice policije,višeg policijskog narednika Niku Nikolića, iz PP Požega, vođu ophodnje, samostalnog policajca Maria Dumančića, policijskog službenika, višeg policajca Gorana Čočića, policijskog službenika, višeg policajca Ivicu Kljajića, iz PP Pleternica, načelnika PP Pleternica, višeg policijskog inspektora Gorana Alabera, detektiva za obradu kriminaliteta, samostalnog policajca Franju Mihovića, policijskog službenika, višeg policajca Tomislava Vukušića, iz PP Pakrac, vođu ophodnje, višeg policijskog narednika Dalibora Plavčeka, policijskog službenika za maloljetničku delinkvenciju i obradu, policijskog narednika Božidara Šoštarića.

Ove godine je Policijska uprava u suradnji s OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ iz Velike provela niz preventivnih projekata i aktivnosti kao što su „Zdrav za 5“, „Sigurnost i zaštita djece na internetu“ i Županijsko natjecanje „Sigurno u prometu“ te je prigodna zahvalnica uručena djelatniku škole, profesoru Josipu Ševkušiću.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: