Načelnik jakšićke općine Ivica Kovačević darivao zlatnog rukometaša hrvatske vrste Mislava Obradovića

Autor: Jelenko Topić

Mladog jakšićkog sportaša Mislava Obradovića igrača zlatne hrvatske mlađe kadetske reprezentacije, koja je na Europskom olimpijskom festivalu mladih u Bakuu osvojila najsjajnije odličje primio je načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević, a u Mislavovoj pratnji bio je otac Nikica. Ranije je na ovom velikom uspjehu mladom rukometašu čestitao požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

-Drago mi je da je netko s našeg područja polučio ovakav uspjeh što je uz talent rezultat temeljitog rada i velikih odricanja – kazao je u pozdravnoj riječ načelnik Kovačević i izrazio nadu da će Mislav uskoro zaigrati u prvoj državnoj postavi.

Mislav je najprije počeo igrati nogomet u NK Jakšić, sestra Nela Obradović je igrala rukomet u Požegi, a na njen poticaj i on se opredijelio za taj sport.

-Nisam zažalio što sam prešao iz nogometa u rukomet, a uzor su mi Lacković, Balić i još neki igrači- ističe Mislav i dodaje da je ozbiljan početni stručni rad u pod vodstvom požeškog trenera Hrvoja Jurkovića bio ključan za daljnji napredak u igri tako da je u Bjelovaru nadograđivao započeto u Požegi.

Načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević uručio mu je darove koji će ga podsjećati na rodni kraj, te poželio uspjehe u daljnjoj sportskoj karijeri, kao i na životnom putu tijekom kojega Mislav sada polazi četvrti razred Gimnazije u Bjelovaru.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.