Na malonogometnom turniru bile i “Vesele Šokice” (foto galerija)

Autor: D.K.

DSC_0755 (Small)ZAGRAĐE – Već tradicionalna sportska manifestacija u Zagrađu, malonogometni turnir, poprima sve veći interes onih koji se žele natjecati i biti pobjednikom.

Uz malonogometni turnir su “Vesele Šokice” , skupina mladih žena koje djeluju u sklopu Udruge žena Zagrađe, na svojstven način dale svoj doprinos i mnogo truda kako bi i ova tradicionalna manifestacija bila u duhu starih običaja želeći sačuvati te vrijednosti od zaborava. Dok se muška ekipa borila za osvajanjem bodova one su priređivale stara tradicijska domaća jela od tijesta koja se rijetko gdje mogu kušati izuzev nekadašnjih “bakinih kuhinja” koje se danas sve rjeđe mogu pronaći.

Da je organizacija manifestacije na zavidnoj razini svojim je dolaskom potvrdila i gradonačelnica Grada Pleternice Antonija Jozić sa svojim zamjenikom Domagojem Katićem koja se uvijek rado odaziva ovakvim i sličnim događanjima želeći na poseban način dati podršku svojim sugrađanima i organizatorima što je ujedno i poruka da se ne smiju zaboraviti one vrijednosti koje su nam na čuvanje ostavili “naši stari”. Na neki način potporu ovoj manifestaciji i turniru dao je i aktualni, nedavno izabrani, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir u svojstvu igrača jedne malonogometne ekipe.

Na turniru se natjecalo šesnaest ekipa koje su pokazale svoje sportske sposobnosti na malom igralištu, a završnice odigravanja polufinalnih i finalnih utakmica oduljila se do kasnih ili bolje reći jutarnjih sati.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot