Na „Štukijadi“ u Zarilcu pobijedio Ivica Rožman ispred Željka Mitrovića i Josipa Mogušara /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

RIBIČI PROVODE NIZ RADNIH AKCIJA UREĐUJUĆI OBJEKTE

ZARILAC – Čak 35 ribiča iz cijele Slavonije došlo je na akumulaciju Panonka u Zarilcu površine oko četiri hektara koju kao ribnjak koriste članovi Sportskog ribolovnog društva „Londža“ iz toga sela. Povod je bila tradicionalna 4. „Štukijada“ koja je natjecanje u ulovu udicom na plovak gdje se boduje ulovljena  štuka, som i smuđ.

-Započeli smo radove na izgradnji ostave i drvarnice uz naš ribički dom, sve to obavljamo dobrovoljno, postavili smo temelje, uskoro slijedi zidanje, te do kraja mjeseca postavljanje krova – kazao nam je Ivan Aračić, predsjednik „Londže“ i dodao da im pomažu Požeško-slavonska županija i grad Pleternica.

Kroz protekle mjesece su ispod objekta doma postavili drenažne cijevi kako bi one prihvaćale oborinske vode koje se slijevaju po tom terenu.

Ivica Rožman iz Gradca sa 73 boda je pobjednik „Štukijade 2018.“, te je primio i pehar za veleulov, drugoplasirani je Željko Mitrović sa 47, te treći Josip Mogušar sa 43 boda(oba su iz Pleternice), a njima su pripale medalje i nagrade sponzora natjecanja, točnije poduzeća Zeleno zlato-Mogušar i prodavaonice Max također iz Pleternice.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: