Na Sportsko – rekreacijskom centru održava se 4. nogometni turnir “Aurea Fest Požega” /FOTO/

Autor: pozega.hr

Danas se na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi održava 4. nogometni turnir „Aurea Fest Požega“. Riječ je o malonogometnom turniru namijenjenom igračima 2010. godišta i mlađima u organizaciji NK Slavonija te pod pokroviteljstvom Grada Požege. Na turniru se natječe 12 ekipa koje su raspoređene u 3 skupine po 4 ekipe, a nakon što sve ekipe odigraju 3 utakmice u skupini u drugi krug tj. četvrtfinale plasirat će se prvaci skupina, drugoplasirane ekipe i dvije najbolje trećeplasirane ekipe.

Preko stotinu mladih nogometaša na početku je pozdravio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

– Dobrodošli u grad Požegu. Drago mi je što se ovaj događaj prometnuo u jedan od najboljih turnira za mlađe uzraste u Slavoniji. Vi ste naša budućnost, ne samo u nogometu, i zato hvala vašim roditeljima i trenerima što žele od vas napraviti izvrsne ljude. Zahvaljujem se organizatorima koji će za svoje aktivnosti uvijek imati potporu Grada Požege. Čast mi je proglasiti ovaj turnir otvorenim i neka najbolji pobjedi. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Na turniru nastupaju NK Cibalia 2011 i NK Cibalia 2010 iz Vinkovaca, NK Marsonia i NK Željezničar iz Slavonskog Broda, NK Kaptol, NK Požega, NK Dinamo Vidovci Dervišaga, NK Mladost Pavlovci, NK Hajduk iz Pakraca, NK Osijek, domaćin Slavonija Požega s dvije ekipe.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek