Na području općine Jakšić novo gradilište: U tijeku je sanacija odvodnje i kolnika u odvojku Kolodvorske ulice /FOTO/

Autor: D.K.

Dovršetkom radova, sanacijom i uređenjem kolnika te izgradnjom  nogostupa u jakšičkoj Ulici Alojzija Stepinca, čija je vrijednost investicije bila gotovo 1,25 milijuna kuna, otvoreno je novo manje gradilište. U tijeku je sanacija odvodnje i kolnika u odvojku Kolodvorske ulice koji su radovi u skladu s planom gradnje i obnove asfalta po ulicama općine Jakšić.

-Kao što vidite krenula je sanacija odvodnje i kolnika u odvojku Kolodvorske ulice u Jakšiću. Izvođač radova je tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o. i njihovi kooperanti. U sklopu radova u navedenoj ulici ujedno će biti sanirana dotrajala vodovodna mreža u duljini 110 metara, odnosno zamjena dotrajalih cijevi i izrada novih priključaka kućanstava. Izvođenjem radova zamijeniti će se dotrajali asfalt te odvoz na deponiju, izvršiti će se zamjena cjelokupnog nosivog tamponskog sloja, do pripreme podloge za novo asfaltiranje ulice – ističe Ivica Kovačević načelnik općine Jakšić kojeg smo zatekli na gradilištu dodajući da će se obnoviti i oborinske odvodnje.

Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić

-Do kraja mjeseca se očekuje obnova asfaltnog sloja u duljini 115. metara. Ukupna investicija s zamjenom vodovoda iznosi 155.000 kuna – nastavlja načelnik Kovačević dodajući kako je u planu još ove godine sanacija i obnova kolnika u Eminovcima u ulicama Stjepana Radića i Zrinko-frankopanskoj za koje su radove predviđena sredstva u proračunu, 650 tisuća kuna za izgradnju i sanaciju u duljini većoj od 500 metara.

Načelnik Kovačević uvjeren je da će vremenske prilike dozvoliti dovršetak svih investicija u ovoj godini tako da bi sve ono što je planirano i odrađeno.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88