Na nogometnom turniru u Vidovcima prvog dana se okupilo gotovo 200 mladih nogometaša, slijede nastupi njih više od 400 u naredna dva dana /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Već prvog dana okupilo se gotovo 200 mladih nogometaša, mlađih pionira 2006. godište i niže na Međunarodnom nogometnom turniru u Vidovcima gdje će mlade nade nogometa odmjeriti snage sa svojim vršnjacima i pokazati svoja umijeća.

Turnir se održava četvrtu godinu za redom u Vidovcima na kojem su se mlađi pioniri okupili iz više krajeva Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine, i to domaćina iz Vidovaca, Velike, Kuzmice, Pavlovaca, Slavonskog Broda, Kaptola, Rokovaca-Andrijaševaca, Brodskog Stupnika, Požege, Lipika, Rešetara, Virovitice te Bosanskog Broda.

Turnir je proglasio otvorenim požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je čestitao organizatoru, Nogometnom klubu Vidovci, načelu s predsjednikom Tomislavom Čabrajom.

-Čast mije ovdje biti s vama i ponosan sam što sam dio ekipe vas ovdje sportaša koji ste se okupili. Uživat ćemo i gledati vas mlade sportaše u sportskim natjecanjima i vašim vrlinama i gledati vas kako napredujete. Čestitam vama mladi sportaši koji ste ovdje ali i vašim roditeljima jer oni ipak odvajaju vrijeme kako bi vas podupirali u vašim nastojanjima – rekao je župan Tomašević otvarajuću Međunarodni nogometni turnir.

Pozdravne riječi uputio je i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha naglašavajući kako je lijepo vidjeti mladež na sportskim terenima.

-Uvjeren sam draga djeco da ćete uživati u sportu i širiti nova prijateljstva i to pamtiti cijeli život. Uživajte u druženju, nosite se u pobjedi i porazu i imajte poseban stil života. Ostanite takvi – rekao je zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha.

Riječi dobrodošlice uputio je u ime domaćina Tomislav Čabraja koji se zahvalio svima na potpori, Požeško-slavonskoj županiji, gradu Požegi i svim drugim poslovnim subjektima i pojedincima.

-Svima želim ugodan boravak i da što bude što manje ozljeda kao i da se što bolje osjećate – rekao je Čabraja.

Ove godine turnir u Vidovcima se odvija i u sklopu projekta Šport uključi probleme isključi, a sve nazočne je pozdravio voditelj tog projekta Bruno Budimir.

U naredna dva dana nastupit će na turniru i mladi nogometaši u kategorijama U 10 i U 12.

[FGAL id=258095]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: