Na malonogometnom terenu političari i glumci odmjerili snage (foto)

naslovnaPOŽEGA – Jučer je odigrana zanimljiva “revijalna” malonogometna utakmica na kojoj su odmjerili snage aktualni političari sa glumcima koji borave u Požegi prigodom Kazališnog festivala.

Tijesnom pobjedom 7:6 pobijedili su političari za koje su nastupili požeški i kutjevački gradonačelnik Vedran Neferović i Josip Budimir, predsjednik požeškog Gradskog vijeća Nino Smolčić, načelnici općine Velika i Čaglin, Vlado Boban i Dalibor Bardač a odvažio se nastupiti i zamjenici gradonačelnika Kutjeva i Požege, Ivica Malnar, Drako Puljašić i Mario Pilon. Da ne bude sve politički obojeno uz Ninu Smolčića koji nije iz redova HDZ-a na travnjaku je zaigrao i njegov kolega sa nezavisne liste i Gradski vijećnik Kazimir Balog kojemu se priključio i njegov kolega vijećnik iz redova HDSSB-a Danijel Božić.

Prvo poluvreme završilo je pobjedom glumaca a ulaskom ju drugo poluvreme konstantno se lomio rezultat.

U ekipi političara, još uvijek aktivni nogometaš Josip Budimir, kutjevački gradonačelnik zabio je četiri gola a po jedan gol su zabili velički načelnik općine Vlado Boban, predsjednik Gradskog vijeća Požege Nino Smolčić i zamjenik kutjevačkog gradonačelnika Ivica Malnar.

Glumci su se dokazali da mogu parirati političarima koji od nekih, kako se jedan gledatelj našailo, u stavarnosti i jesu glumci jer žive jednim životom a u javnosti se predstavljaju u drugom svjetlu, što pojednicima to jako dobro i ide.

Nakon odigrane utakmice nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi u prepričavanju dogodovština i pobližem upoznavanju pa je za pretpostaviti da bi se mogla ponoviti slična sportska manifestacije.

/Foto: Marko Krstanović/

no images were found

0 Comment

Send a Comment