Na Gradskoj tržnici svoja vrata otvorila Mesoprerada – tvrtka s dugogodišnjom tradicijom: „Nastojimo da na tržnici budu isključivo domaći proizvodi“ /FOTO/

Autor: D.K.

Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom kojoj je kvaliteta mesa apsolutni prioritet, otvorila je svoja vrata na adresi Trg Svetog Trojstva 22 na Gradskoj tržnici u Požegi. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privukao velik broj oduševljenih kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala. Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji, a upravo to su nam potvrdili i iz Mesoprerade.

Ana Matijević, voditeljica razvoja i ekspanzije maloprodaje u Mesopreradi d.o.o

-Ovdje u Požegi nam je šesta lokacija na kojoj smo otvorili maloprodaju u zadnjih šest mjeseci i to prvenstveno u Slavoniji. U planu nam je do kraja godine otvoriti još jednu.  Naša tvrtka, Mesoprerada, ima 13 svojih vlastitih mesnica, maloprodaja. Imamo i jednu maloprodaju u Rijeci koju smo otvorili ovoga tjedna. Mesoprerada je tvrtka koja se od drugih razlikuju zato što ima isključivo domaće proizvode, a svu sirovinu kupujemo od lokalnih proizvođača, OPG-ovaca. Naša ekspanzija znači i otvaranje novih radnih mjesta na područje gdje dolazimo, zapošljavajući lokalno stanovništvo što smatramo iznimno važnim. Dokazalo se da kupci prepoznaju kvalitetu naših proizvoda koju proizvodimo na tradicionalan način proizvodnje, a tome u prilog nam ide što nam se kupci uvijek rado vraćaju i postaju naši stalni kupci. Kod nas je osigurana sljedivost svih sirovina i proizvoda. U današnjem vremenu je iznimno važno da su proizvodi domaće kvalitete i proizvodnje – rekla je Ana Matijević, voditeljica razvoja i ekspanzije maloprodaje u Mesopreradi d.o.o., naglašavajući kako je Požega dobro i perspektivno tržište gdje će se oni sigurno uklopiti.

-Uz svježe domeće meso imamo i svoje prerađevine, trajne i polutrajne. Kompletna proizvodnja je u Slatini u našim proizvodnim pogonima. U našim maloprodajama imamo i prikladan dodatni asortiman  tako kada dođete u našu maloprodaju imate sve što je potrebno za jedan ručak – dodaje Ana Matijević zaključujući kako njihova tvrtka ima oko 80 zaposlenika u koju se ulažu znatna sredstva u razvoj, novu opremu, infrastrukturu…..

Otvaranjem maloprodaje svoje zadovoljstvo ne krije niti direktor požeškog Komunalca Josip Vitez koji čini sve kako bi se tržnica u Požegi na najbolje mogući način revitalizirala.

Josip Vitez direktor Komunalca Požega

-Širimo ponudu u sklopu naše tržnice. Drago mi je da je ovaj prostor nakon 15 godina u funkciji i što smo pronašli partnera koji je bio zainteresiran u ovim kriznim vremenima, usuđujem se reći, uloži svoja sredstva i otvori jednu maloprodaju. To je ono što smo željeli. Otvaranjem mesnice dio je započetog projekta revitalizacije tržnice koji započet u ovoj godini i nastavljamo s tim i u narednoj. Cilj nam je otvoriti unutar tržnice još dva prodajna mjesta. Ovakvim načinom rad nastojimo konkurirati trgovačkim lancima i od tržnice stvoriti ponovno jedno zanimljivo mjesto. Svim prodavateljima i kupcima koji ovdje dolaze. Cilj nam je i da na tržnicu privučemo da dolazi nova mlađa generacija naših sugrađana – rekao je Josip Vitez direktor Komunalca Požega dodajući kako je naglasak na prodaji domaćeg asortimana njih privukla Mesprerada te da sz s njima dogovorili njihov ulazak u prostorije gradske tržnice.

-Nastojimo da na tržnici budu isključivo domaći proizvodi domaćih proizvođača jer je to što može izdvojiti našu tržnicu od drugih prodajnih mjesta i trgovačkih lanaca koji su preplavljeni inozemnom robom upitne kvalitete – dodao je direktor Vitez.

Foto: D. Mirković [FAG id=284381]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek