Mugen na ovogodišnji TT Zero dolazi s dva motocikla

fgik7Nakon prošlogodišnje tijesne borbe za prvo mjesto na utrci TT Zero koja je u konačnici pripala MotCzyszu Mugen u ovogodišnje izdanje ulazi pojačan. Računajući na treću sreću, ali i novi električni motocikl Hondin tuner na otok Man dolazi s dva vozača, što znači i dva primjerka Shindena San. O trećoj generaciji Shindena trenutno ne znamo mnogo, osim da će on biti snažniji i brži no ranije…

Mugen misli ozbiljno kada je riječ o utrci električnih dvokotača TT Zero. Dovođenje Johna McGuinnessa na početku započinjanja projekta bio je dovoljan znak, minimalan poraz u završnici lani svima je jasno pokazao kako je Honda ovdje došla po titulu. Napad na pobjedu na TT Zerou Mugen će ove godine odraditi s dva dvokotača, no nije to najveća novost. Ona je dolazak još jednog iskusnog vozača kojem je Isla Of Man Tourist Trophy doslovno u žilama. To je Bruce Anstey koji u svojoj zbirci ima devet pobjeda na spomenutoj utrci.

Dolaskom Ansteyja u Mugenove Redove Japanci ne samo da pokušavaju povećati pritisak na MotoCzysz već i količinu žara koju će Mugen unijeti u ovogodišnji TT Zero. McGuinness i Anstey dugogodišnja su konkurencija jedan drugome na ovoj stazi pa bi međusobno nadmetanje trebalo iz obojice i njihovih dvokotača izvući i posljednji atom snage što bi u konačnici, Japanci se nadaju, rezultiralo osvajanjem TT Zeroa.

0 Comment

Send a Comment