Motocrossisti „Požega Prometa“ državni prvaci u više kategorija

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Hrvatski moto savez upriličio je u objektu „Zlatni lug“ svečanost kojoj je domaćin bio klub „Požega Promet“, a tom prigodom dodijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim pojedincima i ekipama za osvojene rezultate čime je završena ovogodišnja natjecateljska sezona u motocrossu i supercrossu za prvenstvo Hrvatske.

Više od 150 natjecatelja, čelnika klubova i saveza pozdravio je predsjednik MK „Požega Promet“ Branko Šutalo, a gradonačelnik Požege Vedran Neferović pohvalio je jedinstvo i dugu tradiciju požeških vozača u ovim kategorijama.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

-Nadam se da će se motocross ovdje razvijati, a predstoji uređenje staze na Glavici čime će se stvoriti uvjeti za proširenje natjecanja- istakao je Neferović zahvalivši se savezu koji je za ovu svečanost odabrao baš Požegu.

Branko Šutalo, predsjednik MK „Požega Promet“

Predsjednik Hrvatskog moto saveza Stjepan Peršin zahvalio je gradu Požegi, Požeško-slavonskoj županiji i zapovjedništvu vojarne na razumijevanju kroz koje je ovog ljeta po prvi put nakon više od 25 godina na Glavici vožena brzinska utrka motora. On je uručio gradonačelniku zahvalnicu za dobru suradnju.

Dodijeljene su brojne nagrade pojedincima i klubovima. Među juniorima u klasi MX50 pobjednik je Požežanin Antonio Blažeković, dok je treća njegova sugrađanka Enola Šamu, a juniori „Požega Prometa“ ekipno su drugi. Kod seniora u klasi MX open drugi je Požežanin Matej Jaroš, među ekipama klubova, kao i među klubovima prvak je „Požega promet“.

U tzv. B programu natjecanja među klubovima pobjednik je ponovo „Požega Promet“. U Supercrossu kod juniora klase MX50 prvak je ponovo Antonio Blažeković, te treća Enola Šamu, a „Požega promet“ je klupski pobjednik, te među timovima. Kod seniora u klasi MX open 2 drugoplasirani je Matej Jaroš, a među ekipama klubova prvak je opet „Požega promet“  tako da su se okitili brojnim nagradama.

Tajnik MK „Požega Promet“ Zlatko Jaroš zahvalio je svima na odazivu, a tijekom zajedničkog druženja sudionika nastupio je ženski tamburaški sastav „Garavuše“.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot