Motociklisti požeškog Tsunamija ugostili dalmatinske kolege na proputovanju ka Vukovaru na proslavu jubileja popularnih Pauka

Autor: D.M.

“Trideset  krunica za  trideset godina“ naziv je moto-karavane kojom članovi veterani Moto kluba 4. Gardijske brigade zvane Pauci iz Splita obilježavaju jubilej 30. obljetnice osnivanja svoje postrojbe. Njih dvadesetak na motociklima obilaze značajna mjesta i spomen obilježja vezana uza Domovinski rat diljem naše zemlje. Na tim mjestima uz počasti i paljenje svijeća mole krunicu, po jednu za svaku godinu postojanja brigade.

Krenuli su 20.travnja na jug prema Dubrovniku pa preko Metkovića kroz sve županije da bi završili u  Vukovaru. Prolazeći kroz Požegu oni su sa svojim prijateljima i domaćinom članovima požeškog Moto kluba Tsunami na Trgu 123. brigade izmolili 21 krunicu i odali počast poginulim braniteljima iz požeškog kraja.  

-Želja nam je povezati sve krajeve Hrvatske kroz očuvanje imena i djela slavne splitske brigade, da se motociklisti druže i evociraju uspomene na Domovinski rat- riječi su predsjednika splitskih veterana motociklista Zlatka Borojevića. Požežani su na čelu s predsjednikom Tsunamija Robertom Krstanovićem  dočekali goste i ugostili kako priliči za prijatelje.

Sudionik karavne Splićanin Robert Raspović iskoristio je priliku da se sastane sa Požežanima, kćerkom Robertom i zetom Danijelom Ivčetićem.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88