Moto klub Tsunami ugostio motoriste iz niz naših gradova, te susjedne BiH na pohodu prema Vukovaru /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Motociklisti iz Gradačca, Posušja, Orašja i Brčkog(susjedna Bosna i Hercegovina), te naših gradova Šibenik, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Zagreb, Bjelovar, Rijeka i drugi uključujući udrugu Veterani Slavonije i Baranje pristigli su na prostore požeškog moto kluba Tsunami, gdje su im domaćini zajedno sa svojim članovima organizirali druženje i feštu uz zajedničko praćenje kvalifikacijske nogometne utakmice Hrvatska-Slovačka.

Njih više od 60 ugošćeno je u prostorijama Tsunamija, a glavni sponzor požeški Caffe bar Ritz vlasnika Željka Stipetića za njih je pripremio posebnu domaću večeru.

-Kao što nas mnogi klubovi rado prime i ugoste tako i mi ovo činimo jer su oni kao naši višegodišnji prijatelji u pohodu herojskom gradu Vukovaru na godišnjici stradanja – kaže predsjednik MK Tsunami Robert Krstanović i dodaje da su motociklisti pristigli tijekom dana, a za dio njih je osigurano spavanje u objektu Zimmer frei vlasnika  Vanje Dodikovića.

Uz obilnu večeru, podosta toplih i hladnih napitaka, te odabranu glazbu i vesele pjesme druženje je potrajalo  do kasno u noć, a tijekom nedjelje zajedeno sa požeškim bajkerima kreću u Vukovar.

Foto: D. Mirković

       

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »