MOST predstavio kandidate za Gradsko vijeće grada Požege

Autor: PROMO

„Pred nama je danas najbolje od najboljeg. Vrhunski učenik, vrhunski student i mladić koji danas radi za prestižne Rimac automobile. Za takve osobe bi prva asocijacija mogla bit taština, oholost, hedonizam, ali naš Antonio je sve suprotno tome“ – uvodno je naglasio Josip Ređo, kandidat za župana Požeško-slavonske županije i istaknuo kako čestita i svim drugim kandidatima koji su iznimno kvalitetni, vrijedni i pošteni ljudi.

„Hvala prije svega svima onima koji su svojim imenom i prezimenom stali na listu Mosta i tako podržali borbu za dobro i bolje. Uključio sam se u ovu priču jer sam kao i većina građana ovog grada svjestan njegovih najtežih bolesti, korupcije, nepotizma i skrivenosti. Jer moram čekati Božiće i Uskrse da bih vidio ljude s kojima sam se unazad nekoliko godina vrijeme provodio na dnevnoj razini“ – rekao je Antonio Šarić, rođeni Požežanin, danas zaposlen u Rimac automobilima, perspektivnoj tehnološkoj tvrtki i naglasio kako su vladajući svojim lažima, do mjere očaja i gubitka nade oštetili malog čovjek, pognuli mu glavu i doveli ga do stava da se tu više ništa ne može napraviti.

„Potreban nam je radikalan i težak zaokret, moramo raditi transparentno i odgovorno na dobro svih, a najviše mladih“ i zaključio kako nas se ovi izbori itekako tiču i pozvao sve, a pogotovo one koji dosad nisu da izađu na izbore i glasaju jer sada imaju za koga.

Predstavljanju kandidata na listama za Požeško-slavonsku županiju i grad Požegu nazočio je saborski zastupnik  i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja.

„Baklja promjena iz malog Metkovića raširila se na državnu razinu s ciljem da  cijeloj Hrvatskoj bude bolje. Dakako da smo u tome imali problema, no imali su ih i oni koji su nam donijeli slobodu“ – istakao je Grmoja i dodao da se moraju stvoriti preduvjeti ne samo da ljudi ne odlaze već i da se vraćaju u svoj kraj jer što nam vrijedi domovina kada ostane bez ljudi. Pozvao je sve na odgovornost i da daju glas za alternativu.

Na samom kraju se obratila i Vedrana Vondrak, kandidatkinja za zamjenicu požeško-slavonskog župana kazavši da je sada više nego ikada potrebno zajedništvo što pokazuje i koalicijska lista Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih kandidata za Požeško-slavonsku županiju.

„Dok su drugi na prvo mjesto stavljali kružne tokove, zgrade, gradili škole koje su danas bez đaka, nama će na prvom mjestu uvijek biti ljudi“ – zaključio je Josip Ređo predstavljanje liste Mostovih kandidata za Gradsko vijeće grada Požege.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88