„MobiLab“–novi servis mobitela, tableta i računala na dobroj požeškoj lokaciji

POŽEGA – Odnedavno je grad Požega dobio novi servis za popravak svih vrsta mobilnih telefona, tableta i računala „MobiLab“ smješten na dobroj i zanimljivoj lokaciji u Ulici dr. Franje Tuđmana na broju 14. Riječ je o lokaciji u blizini Veleučilišta, Gimnazije, Pošte, Obrtničkog doma i drugih institucija tako da je „MobiLab“ vrlo dostupan zbog velikog broja obližnjih parkirnih mjesta.

-Obavljamo popravak svih vrsta mobilnih telefona, tableta i računala, a dijagnostiku kvarova na tim uređajima dajemo besplatno – kazao nam je mladi požeški informatičar Daren Plešić, vlasnik „MobiLaba“.

Pored toga ovdje je u ponudi veliki izbor maski, zaštitnih stakala i drugih potrepština za navedene uređaje, a obavljaju i otkup neispravnih mobilnih telefona i tableta.

Za potencijalne korisnike ovog servisa dakako je značajno da su cijene popravaka izuzetno umjerene i povoljne, te da su rokovi za obavljanje servisa kratki što jamče u servisu „MobiLab“, kojega bez sumnje trebate posjetiti tijekom radnog vremena svakog dana od 9 do 17 sati, te četvrtkom i subotom od 9 do 13 sati, a za  hitne slučajeve tu je mobitel broj 091- 907-7993.

0 Comment