Mnoge aktivnosti DVD-a Zakorenje uz mlade članove

Autor: Požega Portal

DSC_0390 (Small)ZAKORENJE – Uobičajeno je da se početkom godine održavaju skupštine društava kako se analizirala protekla godina i zauzeo stav kako započeti i kojim se aktivnostima treba posvetiti u tekućoj godini uz one uobičajene i tekuće. tako su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zakorenje i ove godine prvi organizirali skupštinu svoga društva nakon koje će uslijediti i skupštine ostalih vatrogasnih društava Požeštine.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Zakorenje pokretač je mnogih aktivnosti u selu i zato ne čudi što ima blizu 160 članova. Njih 30-ak je aktivno baš kao i 30-ero djece okupljenih u kategoriji mladeži, dok su svi ostali podupirući članovi.

Kada je riječ o opremljenosti ovoga društva tu vatrogasci Zakorenja, ističe predsjednik Slavko Lončarević ne mogu biti nezadovoljni. Tijekom prošle je godine tako nabavljeno jedno manje navalno vozilo koje odgovara potrebama društva. Budući da su prije dvije godine proslavili 60. obljetnicu na vatrogasnom su domu tada napravljeni veći zahvati te je on u cijelosti uređen i sada služeći ne samo vatrogascima već cijelom selu.

(Foto. pozega.eu)

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: