Mladoj budućnosti Požege gradonačelnik Puljašić čestitao i uručio prigodne poklone /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Za učenike požeških osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini 2017/2018. gradonačelnik Darko Puljašić upriličio je prijem kojom prigodom im je čestitao na njihovim postignućima i uručio prigodne poklone.

83 učenika s četiri požeške osnovne škole, Antuna Kanižlića, Dobriše Cesarića, Julija Kempfa i Katolička osnovna škola sudjelovala su tijekom školske godine na državnim natjecanjima u različitim predmetima i sportskim disciplinama.

blank-Vi ste ono najbolje, ono što je budućnost Požege. Odlučili smo vas sve pozvati jer vaši su profesori, nastavnici i ravnatelji dali sve od sebe kako bi pokazali da Požega ima vrhunsku djecu, vi ste oni koji će doći iza nas i nastaviti graditi ovaj prekrasni grad kao što ga je gradilo mnogo generacija prije nas.Uvjeren sam da će svatko od vas odabrati svoj fakultet jer niste vi tek tako osvajali prva, druga, treća mjesta. Na državnim natjecanjima lijepo je čuti kako Požega ima ljude koji mogu, hoće i znaju, ljude pred kojima je sjajna budućnost – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića