„Mladi za mlade“ u Pleternici ponovo organiziraju „Pozdrav studentima“

Autor: DK

PLETERNICA – Pod pokroviteljstvom grada Pleternice tamošnja Udruga „Mladi za mlade“ organizira u petak 28. ovog mjeseca u pleterničkom restoranu „Buba“ s početkom u 21 sat tradicionalnu osmu priredbu „Pozdrav studentima“. Za dobro raspoloženje pobrinut će se DJ Bero tako da će dobre glazbe biti napretek.

-Udruga „Mladi za mlade“ iz  Pleternice ove godine dobila je novo vodstvo, te svježa krv vraća ovaj poznati događaj u taj grad- saznali smo od organizatora koji najavljuju dobru feštu i vrhunski provod jer se očekuje da će privući mnogobrojne mlade ljude željne zabave prije fakultetskih obaveza.

Na priredbu „Pozdrav studentima“ može se doći uz donaciju udruzi od 50 kn što je namijenjeno za daljnje aktivnosti, a za taj iznos svi posjetitelji imaju osiguranu besplatnu konzumaciju pića.

-Zbog kapaciteta prostora ograničen je broj ulaznica na ukupno 200,  a pretprodaja ulaznica je u caffe bar „Park“ u Pleternici, te Caffe baru „Boba“ i Pizza lounche baru „Bolte“ u Požegi- kaže nam Tomislav Ećimović, predsjednik Udruge „MZM“. 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: