Mladi tamburaši i solisti oduševili brojene Kutjevčane i njihove goste na Božićnom koncertu „Raduje se cijeli svijete“ /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Izvedbom brojnih tamburaških prigodnih skladbi Kutjevački tamburaški orkestar i Tamburaški ansambl Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka kojima su ravnali Ivan Karadža i Marko Sestar te Zbor mladih “Aeternum” iz Županje jedan je od ljepših uvoda u predstojeće blagdane.

Kutjevački tamburaški orkestar četvrtu godinu za redom želi donijeti obilje pjesme, zajedništva i blagdanskog raspoloženja u čemu je sa svojim gostima u svakom slučaju više nego uspio.   

Rad Kutjevačkog tamburaškog orkestra rezultat je zajedništva i marljivoga rada mladih ljudi koji su svirali i pjevali širokoga i otvorena srca pred brojnom publikom. Njihov rad svesrdno pomaže kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, njegov zamjenik Ivica Malnar i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Ribičić, koji su između ostalih bili na koncertu i doživjeli veliko oduševljenje.

Nizale su se tamburaške skladbe Ples pastira, La pastorella, Božićna noć, Sretan Božić nek je svima, Božić je pred vratima, Božić dolazi, Bogoritese Devo, Tiha noć, Ono što ostaje, Zažmiri i zaželi, Adeste fideles, Sim na zemlji , U to vrijeme godišta, Radij se cijeli svijete i na kraju Radujte se narodi. Sve je njih publika nagrađivala gromoglasnim pljeskom kao i soliste koji su nastupili, Manuela Molnar, Katarina Marić i Marko Sesar, Ivan Karadža, Tanja Barić, Dorotea Jagrinac i Marta Vidović te Tomislav Majačić.

Želja je bila Kutjevačkog tamburaškog orkestra, kako su i sami rekli da večer u kojoj su nastupili bude posebno radosna, a takva je i bila što se moglo jako dobro vidjeti.

Foto: Marko Krstanović [FAG id=270112]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88