Mlađi limači NK Slavonije osvojili treće mjesto na Međunarodnom turniru u Virovitici

Autor: Požega Portal

VIROVITICA / POŽEGA – Jučer su mlađi limači požeške NK Slavonije odigrali jedan od jačih međunarodnih turnira koji se održavao u Virovitici. Na turniru su sudjelovale ekipe 2008. godišta s područja Osijeka, Zagreba, Varaždina, Garešnice, Pakraca, Virovitice, Pitomače i Mađarske.

Mladi Požežani u skupini su pobijedili ekipu Pitomače rezultatom 11:0, a nakon koje utakmice su odigrali neriješeno sa ekipom Škole nogometa Lumen Majstori iz Varaždina koja je kasnije i osvojila turnir.

Požeški mlađi limači su u zadnjoj utakmici u skupini poraženi rezultatom 2:1 od pakračkog Hajduka dok su četvrtfinalu uvjerljivo pobijedili Hypo Limače iz Osijeka rezultatom 6:2.

U polufinalu su se Požežani ponovno sastali s ekipom iz Varaždina u kojem susretu gube rezultatom 4:1.

Bila je uvjerljiva pobjeda za 3. mjesto u kojoj su utakmici uvjerljivo pobijedili Garić Garešnicu rezultatom 6:0.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je požeški mlađi limač Šimun Obućina.

Na turniru je prvo mjesto osvojila ekipa ŠN Lumen Majstori , drugo mjesto ŠN Lumen Tigrići, a treće mjesto NK Slavonija Požega dok je četvrta ekipa Garić Garešnice.

Požeške boje su branili: Šimun Obućina, Vito Crnjac, Marko Špoler, Ivan Ušćebrka, Fran Soukup, Marko Krizmanić, Šimun Katić, Domagoj Mesić, Dominik Mesić, Noa Čarđić, Fran Sadilek, Andrej Salontai i Josip Jakovac. Ekipu je vodio trener Mario Raguž.

Može biti posebno zadovoljstvo jer su Požežani odigrali odličan nogomet, što je i najvažnije posebice u nogometnom trenutku razvoju igrača tog uzrasta.

Izvor: FB Mario Raguž

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: