Mladi boksač Mihael Jugović sa sve zapaženijim rezultatima

Autor: Požega Portal

Mihael Jugović boksačPOŽEGA – Mihael Jugović član Boksački klub Graciano u Austriji je nastupio kao član Hrvatske  reprezentacije nastupio na prijateljskom meču  u Tirolu. To mu je drugi nastup za Hrvatsku. Prvi puta je nastupio u travnju protiv reprezentacije Mađarske.

U Austriji je veliki interes za boks i mečeve pa je tako Mihaelov meč pratilo preko dvije tisuće gledatelja. Nakon turnira u Austriji Mihael je u subotu nastupio u susjednoj BiH, na  turniru „T.i S.Kačar“ kao član „reprezentacije Slavonije“ a to mu je drugi nastup u BiH.

– Sretni smo što je Mihael pozvan. Na ovaj način on stječe mađunarodno iskustvo i pomalo  osigurava  stalno mjesto u reprezentaciji. Do sada smo imali dva člana reprezentacije ,Knježevića i Prpića koji su nastupili na Europskom prvenstvu u Dublinu 2011. Također smo zahvalni i našoj županiji što pomaže ovom mladom sportašu koji na treninge svakodnevno dolazi iz Komorice – ističe Željko Krpan iz Boksačkog kluba Graciano.

Nama ništa drugo ne preostaje nego na svaki način podržati mladog boksača kako bi i dalje dominirao na međunarodnim takmičenjima i donio što više pobjeda.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: