MK Independent s posvetom motora otvorio sezonu

Autor: R.K.

2014-04-26 15.48.58VIDOVCI – U subotu, 26. travnja 2014. godine, sada već tradicionalno na nogometnom stadionu NK Dinamo u Vidovcima, u organizaciji moto kluba «Independent Čopor», održano je prvo ovogodišnje veće okupljanje motorista na području Požeško-slavonske županije, koje ima za cilj probuditi svijest svih sudionika u prometu u pogledu veće zaštite motorista, odnosno ima za cilj najavu pojave većeg broja motorista na cestama.

Susretu je prisustvovalo preko 200 motorista iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Nizozemske, te policijski službenici PU požeško-slavonske koji su osiguravali nesmetano kretanje kolone motociklista do kapele Snježne gospe u Vidovcima, gdje je župnik Nedjeljko Androš posvetio motore i njihove vozače.

Nakon posvete motora, kao najava svim sudionicima i poziv na oprez i pojavu motorista na cestama te otvaranje sezone motociklisti su uz policijsku pratnju gradskim ulicama vozili i 11. po redu počasni krug „Mladenko Krstanović“ u znak sjećanja na poginulog prijatelja i sve stradale motocikliste u prometu koji je završio povratkom na nogometnom igralištu u Vidovcima, gdje je za motoriste i sve građane organizirano druženje do ranih jutarnjih sati.

 

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.