Mještani Milanluga radnom akcijom pokupili travu i očistili seosko groblje /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Da žitelji naših sela mogu sami uz malo truda dosta učiniti na poboljšanju svoga okoliša pokazuje primjer iz Milanluga, malog sela čaglinskog kraja u kojemu živi nešto više od 200 stanovnika.

Nezadovoljni okolišem na seoskom groblju oni su sakupljali travu oko grobova koju su desetak dana ranije pokosili djelatnici čaglinskog Komunalca. Predsjednik Mjesnog odbora Milanlug Mario Majetić i član Nikola Šutić organizirali su ovu dobrovoljnu radnu akciju na koju se ubrzo uključilo 26 mještana. Njihove složne ruke su nakon čišćenja groblja travu uklonili i uništili pokazujući na taj način svoje zajedništvo. Nakon akcije u skladu sa epidemiološkim mjerama uslijedilo je kratko druženje i ugodni razgovori susjeda koji su rijetko okupljaju.

Sudjelovali su Milan i Željka Janković, Zlata, Josip, Danko i Anamarija Vidmar, Luka Jurić, Nikola Šutić, Mirjana, Milan i Mirela Štimac, Boro Marinković, Ivica Šop, Marica Dundović, Drago Branežac, Ivica i Mario Majetić, Danijel i Valentina Tomac, Neno Stanković, Leo Mršić, Đuka Saifert, Emica Anaković, Jozo Hovanjek, Damir Maravić i Luka Gašić.   

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88