Mjesecima stoje zapuštena vozila na javnom parkiralištu u Babinom Viru i nitko ništa ne poduzima!

Autor: DK

Javila nam se čitateljica, stanovnica u požeškom stambenom naselju Babin Vir i ukazala na problem ostavljenih neregistriranih vozila koja predugo stoje na javnim parkiralištima oko zgrada. S vozila su skinute registarske pločice što otežava nadležnim službama da dođu do njihovog vlasnika. Ne bi trebao biti to problem jer ima načina kako i na koji način utvrditi tko je vlasnik napuštenog “limenog ljubimca” kojemu kao takvom nije mjesto da bude ispred ulaza u stambenu zgradu.

-Slobodno dođite i vidite, a vidi se i na fotografijama u kakvom su stanju ta vozila. Mjesecima ona stoje na parkiralištima oko naših zgrada. Primijetila sam kako su u njima svoje sklonište pronašle i neke štetočine, štakori, miševi koji su potencijalna opasnost da se zavuku i u motore naših vozila i naprave nam velike štete što se kod jednog susjeda i dogodilo. Netko bi trebao nešto poduzeti i pronaći mogućnost da se ta vozila uklone s javnih parkirnih mjesta kako bi se to parkiralište moglo koristi za što je i namijenjeno.

Uvjereni smo da će ovaj članak potaknuti neodgovorne vlasnike da uklone svoja vozila s javnog parkirališta, a u konačnici ako ne proradi savjest kod njih da će reagirati nadležne službe, komunalni redar i policija koje ćemo s ovim problemom upoznati i zatražiti da se i oni uključe u rješavanje tog problema.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »