Miroslav Škoro poziva vas večeras u Kutjevo na veliki humanitarni koncert

Autor: DK

KUTJEVO – Brojna događanja očekuju nas ovog vikenda u Kutjevu, a petak je rezerviran za sportsko-glazbena događanja. Zaljubljenici u nogomet zasigurno će uživati u prijateljskoj međunarodnoj utakmici između NK Kutjeva i HŠK Posušja koja će se održati na Športsko rekreacijskom centru. Kutjevački nogometni klub na taj će način obilježiti 91 godinu postojanja. Početak utakmice je danas u 17,30 sati uz besplatan ulaz.

Veliki glazbeni show na programu je od 21 sat kada će Kutjevčane i njihove goste zabavljati Miroslav Škoro.

– To je humanitarni koncert gdje moj bend i ja ne tražimo bilo kakav honorar, nego želimo pomoći kutjevačkom kraju, koji je Bogom dan, da zainteresiramo ljude da ostanu tu, da rade, žive i odgajaju svoju djecu, da igraju nogomet i da im bude dobro. Moji su djedovi doselili u Slavoniju da bi mogli preživjeti, a sada se događa da se mora odseliti iz Slavonije da bi se preživjelo. Ako se svi skupa stavimo u kolo, ne trebaju nam političari. Sami moramo brinuti o sebi inače nas uskoro neće biti. Naš je koncert s tom nakanom. Pozivam sve da dođu i da, osim dobre zabave, pomognemo NK Kutjevo koji okuplja mlade ljude kutjevačkog kraja da ne landarju okolo, nego da se druže i grade odnose zahvaljujući kojima će ostati na tom našem svetom tlu – poručuje Miroslav Škoro.

Već po tradiciji Škorini koncerti tradicionalno obećaju dobru zabavu pa je i to već dovoljan razlog da se posjetitelji okupe u što većem broju. – Bilo bi sramota da u našim godinama ne znamo zabaviti narod – komentira u svom stilu Miroslav Škoro. Kaže kako se većina njegovih dobrih pjesama dogodila upravu u Požeškoj dolini.

– Raduje me to sve skupa te činjenica da i u medijima postoji interes da se promovira ovakav događaj te da se se u petak, 10.lipnja, u Kutjevu okupi što veći broj ljudi – dodaje Škoro.

U subotu, 11. lipnja, u Kutjevu se održava tradicionalni Festival graševine. Od 10 sati eminentni će se stručnjaci okupiti na simpoziju na temu “Sva lica graševine”. Od 17 sati na programu je utrka traktora te svečana povorka ulicama grada. Na pozornici u centru grada slijedi nastup tamburaša, a gosti večeri su Teška industrija. Kao i dosadašnjih godina posjetitelje osim odličnih kutjevačkih vina očekuje i bogata gastronomska ponuda.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: