Miroslav Škoro „pohvalio“ se vinogradom, oranicom i šumom u Mitrovcu pod Krndijom!

Autor: Jelenko Topić

Čelnik Domovinskog pokreta i novi potpredsjednik Hrvatskog sabora Miroslav Škoro ovdašnjoj javnosti poznatiji kao pjevač tamburaške glazbe, te uspješan izvođač i autor brojnih hitova,  popunio je imovinsku karticu koja je ovih dana javno objavljena.

Prema očekivanjima tu je upisao svoje nekretnine u kutjevačkom kraju. Kako je poznato riječ je o vinogradima pokraj Mitrovca sa kojih se grožđe prerađuje u vino u kutjevačkoj Vinariji obitelji Adžić s kojom Škoro surađuje na poslovnom planu.

U navedenoj kartici stoji da ima kuću u Višnjevcu vrijednu 380 tisuća kuna koju je naslijedio, vinograd, livadu i šumu u Mitrovcu vrijedne 95 tisuća kuna koje je sam kupio, kao i dvije oranice u Donjoj Dranovi koje zajedno vrijede 350 tisuća kuna. Od samostalne djelatnosti kupio je i dvije kuće u Tribunju vrijedne 2,2 milijuna kuna. Supruga ima kuću s okućnicom u Zagrebu procijenjenu na 4,4 milijuna kuna i polovicu građevinskog zemljišta u Zagrebu vrijednog 1,2 milijuna kuna. U Zagrebu je supruga suvlasnica i dviju oranica vrijednih oko 310 tisuća kuna. Škoro je prijavio Mercedes iz 2017. vrijedan 360 tisuća kuna koji je također kupio zaradom od samostalne djelatnosti. On i supruga vlasnici su tvrtke Campus sa sjedištem u Zagrebu. Prijenos prava nije obavio. Pod rubrikom o načinu stjecanja navodi “vlastitim kapitalom i radom”.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek