MIJENJA SE POLITIČKA SLIKA KUTJEVA: Osnovana Hrvatska stranka umirovljenika-predsjednik A. Pavković, dopredsjednici Z. Lovrić i N. Jugović

Autor: DK

Obnoviteljskom skupštinom Hrvatske stranke umirovljenika(HSU) za grad Kutjevo mijenja se politička slika u toj sredini. U Gradskom  vijeću HSU ima odranije vijećnika, a najavili su pripreme za novce izbore što će zasigurno donijeti više promjena.

-Pokušat ćemo poboljšati materijalni položaj umirovljenika, te članstvom pokriti cijelo područje, a svoje dugogodišnje političko iskustvo ću iskoristiti za jačanje stranke s kojom želimo imati oko stotinu članova i biti partner lokalnoj vlasti – kazao je na skupu Ante Pavković, koji je izabran za predsjednika Gradske organizacije HSU Kutjevo, dok su dopredsjednici Zdravko Lovrić i Nikola Jugović. Izabran je Gradski odbor od devet članova, te druga tijela.

-Djelovanjem možete poboljšati kvalitetu života umirovljenika u vašoj sredini, a nakon Kutjeva slijedi osnivanje organizacija u Pakracu i Lipiku – istakao je u pozdravnoj riječi Ivan Delić, predsjednik HSU Požeško-slavonske županije, te dodao da se zalažu za besplatno dopunsko osiguranje umirovljenika, te kroz izmjene mirovinskih zakona omogućavanje rada pune satnice umirovljenima, kao i dobivanje obiteljskih mirovina. Uz to traže i ukidanje RTV pretplate.

Vijećnik Miodrag Čamak je rekao da ima mogućnosti za poboljšanje uvjeta života ljudi treće životne dobi u ovom kraju, a Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Kutjeva i Svetislav Marić, predsjednik Gradske HSU Požege pozdravili su rad skupštine.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »