MIJENJA SE POLITIČKA SLIKA KUTJEVA: Osnovana Hrvatska stranka umirovljenika-predsjednik A. Pavković, dopredsjednici Z. Lovrić i N. Jugović

Autor: D.K.

Obnoviteljskom skupštinom Hrvatske stranke umirovljenika(HSU) za grad Kutjevo mijenja se politička slika u toj sredini. U Gradskom  vijeću HSU ima odranije vijećnika, a najavili su pripreme za novce izbore što će zasigurno donijeti više promjena.

-Pokušat ćemo poboljšati materijalni položaj umirovljenika, te članstvom pokriti cijelo područje, a svoje dugogodišnje političko iskustvo ću iskoristiti za jačanje stranke s kojom želimo imati oko stotinu članova i biti partner lokalnoj vlasti – kazao je na skupu Ante Pavković, koji je izabran za predsjednika Gradske organizacije HSU Kutjevo, dok su dopredsjednici Zdravko Lovrić i Nikola Jugović. Izabran je Gradski odbor od devet članova, te druga tijela.

-Djelovanjem možete poboljšati kvalitetu života umirovljenika u vašoj sredini, a nakon Kutjeva slijedi osnivanje organizacija u Pakracu i Lipiku – istakao je u pozdravnoj riječi Ivan Delić, predsjednik HSU Požeško-slavonske županije, te dodao da se zalažu za besplatno dopunsko osiguranje umirovljenika, te kroz izmjene mirovinskih zakona omogućavanje rada pune satnice umirovljenima, kao i dobivanje obiteljskih mirovina. Uz to traže i ukidanje RTV pretplate.

Vijećnik Miodrag Čamak je rekao da ima mogućnosti za poboljšanje uvjeta života ljudi treće životne dobi u ovom kraju, a Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Kutjeva i Svetislav Marić, predsjednik Gradske HSU Požege pozdravili su rad skupštine.

Foto: D. Mirković [FAG id=269677]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek