Mihaljevčani ogorčeni: “Susjedovi psi obavljaju nuždu na groblju, a vlasnik ništa ne poduzima; naši mrtvi to nisu zaslužili!”

Autor: D.K.

“Ovo je sramota. Psi hodaju po groblju i obavljaju nuždu. Ima ih više od deset!”, požalio nam se mještanin Mihaljevaca koji kaže kako su već svi u selu na rubu živaca jer psi njihovog sumještanina, koji stanuje u blizini groblja, svakodnevno hodaju po groblju gdje čak i po grobnim mjestima obavljaju nuždu.

Dodaje da su već tražili pomoć u nekim institucijama, groblje je prije nešto više od godinu dana ograđeno, no to ne sprječava pse da i dalje ulaze u prostor groblja jer prođu ispod žice.

– Molimo Komunalac koji upravlja grobljem, policiju, komunalne redare i veterinarskog inspektora…..ma tko god je nadležan za ovakve slučajeve molimo ga da se pozabavi ovim problemom jer mi mještani smo nemoćni. Nije nimalo ugodno doći da groblje gdje vas dočekaju toliki psi. Ljudi se boje, a pitanje je jesu li uopće cijepljeni. Uz sve to na groblju nailazimo na izmet. Što će uopće nekome deset pasa ako se ne brine o njima?- pitaju se mještani Mihaljevaca.

– Naši mrtvi zasigurno nisu zaslužili da selski psi po njihovom posljednjem počivalištu obavljaju nuždu – kaže nam čitatelj iz Mihaljevaca.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88