MEĐUNARODNI TURNIR VELIKOG NOGOMETA U BATRINI: Mlađi pioniri NK Slavonije dokazali da su najbolji

Autor: DK

BATRINA / POŽEGA – Nakon odličnog uspjeha mlađih i starijih limača na turnirima u Virovitici najveći pehar u vitrine Škole nogometa NK Slavonije stigao je i iz Batrine gdje su mali nogometaši 2004. godišta pod palicom trenera Ninoslava Parmakovića brojnu publiku i roditelje oduševili igrom i zasluženo osvojili 3. međunarodni turnir u organizaciji škole nogometa Batrine.

Utakmice su odigravane po teškom i sparnom vremenu, a uporni mališani odigrali su 120 minuta u visokom ritmu i pokazali da su najbolja ekipa na turniru.

Prvu utakmicu pioniri NK Slavonije pobjedili su ekipu Oriovca rezultatom 6:2 dok su drugu odigrali neriješenim rezultatom sa ekipom FK Prijatelji iz Bosanskog Broda. U konačnici Požežani su bili efikasniji u izvođenju jedanaesteraca.

-U regularnom djelu smo jako puno prilika promašili. U polufinalu se sastajemo ponovno sa ekipom iz Bosanskog Broda koja je prošla skupinu kao najbolja druga ekipa, ali ovoga puta pobjeđujemo uvjerljivo rezultatom 3:0. Finale smo odigrali protiv domaćina i zasluženo pobjedili visokim rezultatom 5:0 – rekao nam je jedan od trenera mlađih uzrasta NK Slavonije Mario Raguž dodajući da su treći na turniru bili FK Prijatelji.

Osim navedene tri ekipe na turniru su sudjelovale i ekipe Marsonije, Željezničara, Slobodnice, Kaptola, Oriolika i Sloge iz Nove Gradiške

Boje mlađih pionira NK Slavonije branili su i pobjedu osvojili: Josip Marković, Dominik Vuković, Adam Jovanović, Luka Obućina, Filip Margeta, Marko Milobara, Borna Soukup, Ivan Lončarević, Luka Milosavljević, Roko Anić, Damjan Ciglar, Bruno Samardžija, Niko Pisker, Luka Leon Šupljak, Bruno Raguž, Matej Mihelec i Toni Barišić.

Ekipu je vodio trener Ninoslav Parmaković koji zaslužuje sve čestitke kao i njegova ekipa.

/Foto: M.R./

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: