Među osam najboljih kampova na kontinentalnom području naše zemlje mediji ističu dva u požeškom kraju

Autor: Jelenko Topić

Dok iščekujete odlazak na more ili uopće ne želite ići na more naši mediji na državnoj razini su dali prijedloge za kampiranje u kontinentalnom djelu Hrvatske. Pronašli su osam dobro opremljenih kamp odmorišta koji osim parcele na kojoj ćete smjestiti svoj šator ili kamper, nude i dodatni sadržaj koji će obogatiti vaš boravak na nekom od tih mjesta. Oni su dali slijedeća dva prijedloga iz požeškog kraja među osam kampova u ovom dijelu naše zemlje.

Kamp odmorište Duboka u Velikoj, točnije u Parku prirode Papuk, gdje je cijena po danu  parcele za obiteljski šator 40 kuna, parcela za kamp prikolicu 70 kuna, a boravišna pristojba za odrasle 5,60 kuna, te za djecu iznad 12 godina 2,80 kuna

Kamp ima 11 uređenih parcela za kampere i kamp prikolice s priključcima za električnu energiju i vodu. Jedan dio kampa predviđen je za boravak gostiju u šatorima. Tijekom boravka u tom kampu možete planinariti, šetati uz potok Dubočanku, posjetiti Park šumu Jankovac, voziti bicikle koje možete iznajmiti ondje. Svi oni željni adrenalina i dobre zabave svoju spretnost mogu iskušati u novootvorenom adrenalinskom parku Duboka.

Drugi prijedlog je kamp Zlatni Lug smješten u Požegi, točnije u selu Emovački Lug nekoliko kilometara od središta grada. U njemu je cijena po danu mjesta za kamper 112 kuna, te 7 kuna po osobi za boravišnu pristojbu.

Svojim gostima kamp odmorište nudi smještaj na uređenim parcelama s priključkom na struju i vodu, a tu su i moderni sanitarni čvor s prostorom za pranje posuđa te besplatni Wi-Fi. Brojne aktivnosti poput pješačenja, vožnje biciklom, jogginga, pecanja, boćanja, streličarstva, malog nogometa, te obilaska imanja i domaćih životinja mogu se pronaći u obližnjem izletištu, kao i u okolici kamp odmorišta.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot