Meco i Omčo nakon bosanske promocija filma „Macola“ stižu u Požegu!

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Nakon  premijere prvog filma popularnog bosansko-hercegovačkog krajiškog dvojca, Amela Družanovića – Mece i Omera Nadarevića – Omče u Bihaću ovog vikenda točnije u nedjelju 7. kolovoza u 20 sati bit će premijera u Požegi i to na terasi, prizemlju i katu cluba „Saloon“ od 20 sati..

Urnebesna komedija pod nazivom “Macola” privukla je veliko  zanimanje javnosti. Film kroz humor prikazuje realnost današnje Bosne i Hercegovine, a snimao se na raznim lokacijama širom te zemlje.

Ne propustite pogledati duhovitu filmsku priču o rođacima (Meca i Omčo) koji su, ne svojom krivicom, ”upali” u velike dugove koje moraju vratiti, a svaki njihov pokušaj postaje nemoguća misija

Amel Družanović, poznatiji kao Meca Cazin, internet je senzacija i jedna od najpopularnijih YouTube zvijezda u regiji. Njegovi kratkometražni filmovi, skečevi i parodije imaju više od 76 milijuna pregleda.

Amel je rođen u Cazinu, gdje je završio osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Prema vlastitim riječima, snimanje videoklipova je počeo iz zabave. Početni radovi su dobro prošli kod gledatelja, pa je odlučio nastaviti. Popularnost je stekao kratkim humorističnim klipovima koji na jedinstven način dočaraju svakodnevicu, a koje redovno objavljuje na svojoj Facebook stranici i YouTube kanalu. Poseban uspjeh predstavlja snimanje dugometražnog filma “Macola” rađenog u saradnji s komičarem Omerom Nadarevićem – Omčom iz Bihaća. Originalnim pristupom i otkačenim šalama, dobio je gledatelje u regiji.

-Uglavnom  i ja sam ljubitelj njegovih klipova. Uvidio sam da ima puno fanova kako na cijelom Balkanu tako i u samoj Hrvatskoj. Film koji su snimili je imao premijeru po cijeloj BiH te sam htio da ima i u Hrvatskoj, pa zašto ne bi bila prva premijera baš u Požegi. Čuo se sa menadžerom filma, preko njega dosao do Mece našli se te dogovorili premijeru- kaže organizator Leonardo Matijevic iz požeškog cluba „Saloon“, Mesnićka 4, te dodao da dolaze glavni glumci Meca i Omčo.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: