Maturanti požeške Matematičke gimnazije okupili se, napravili „svatovsku“ kolonu sa barjakom i otišli na svoju maturalnu zabavu /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Pomalo na neobičan način učenici 4A razreda Gimnazije u Požegi – matematičari, kojima je razrednik Dragan Siluković, profesor povijesti i zemljopisa, ovog vikenda su se organizirali i pošli na svoju maturalnu zabavu u Vetovo čime su proslavili završetak svoga srednjoškolskog obrazovanja.

Svi maturanti svečano odjeveni okupili su se na parkiralištu novog trgovačkog centra Supernova na zapadu svoga grada gdje su automobilima formirali kolonu kao što je svatovska, a na čelu te kolone bilo je vozilo sa barjaktarem koji je nosio hrvatsku zastavu tako da je sve to ličilo na svečanu svatovsku povorku. Prošli su tako požeškim ulicama uključujući i nekoliko krugova po središnjem Trgu Svetog Trojstva, pri čemu su mnogi prolaznici i gosti na terasama kafića pomislili da je riječ o svatovima. Nakon toga su se uputili na maturalnu zabavu u vetovački restoran Schoon blick!

-Naš razred ima 20 učenika, dogovorili smo se da na ovaj način idemo na maturalnu zabavu – kazala nam je Ana Skukan, maturantica i jedna od inicijatorica ovakve fešte maturanata. Tako će im ovaj događaj zasigurno ostati u dugom i lijepom sjećanju.

Inače uz njih na zabavu stigli su plesači i plesačice maturanata, te roditelji, a za dobru zabavu pobrinuo se poznati požeški DJ Pavka tako da je veselje maturanata potrajalo nakon ceremonijalnog dijela do sitnih jutarnjih sati.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88